ته چین؛

طرز تهیه ژل مایع و روان چغندر

کد خبر: ۸۷۸۰۴۵
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۱ 16 February 2019
تعداد بازدید : 614

مواد لازم:
پانزده عدد چغندر
پنج گرم نمک
پنج گرم ژلان گام کم آسيل
پنج دهم گرم صمغ زانتان
صد گرم سرکه بالزامیک

بازدید 5878
چغندر خواص بسیاری دارد. خوردن چغندر، روان‌کننده معده، اشتهاآور و آرام بخش است و معده را نیز تقویت می‌کند. در این ویدیو طرز تهیه ژله مایع و روان چغندر را فرا خواهید گرفت. به دلیل مایع بودن این ژله می‌توانید استفاده‌ها گوناگونی از آن ببرید من جمله در تزئین غذاها، کیک‌ها و غیره.
اشتراک گذاری