میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ظریف: ایران از دولت ونزوئلا حمایت می‌کند

کد خبر: ۸۷۲۹۳۸
| |
4293 بازدید

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در تماس تلفنی با همتای ونزوئلایی خود، بر حمایت جمهوری اسلامی از دولت قانونی نیکولاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا در برابر توطئه ها تاکید کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، ظریف عصر جمعه با "خورخه آرره آسا" وزیر امور خارجه ونزوئلا تلفنی گفتگو کرد.

وزیر امور خارجه در این تماس، حمایت جمهوری اسلامی ایران از دولت ونزوئلا را اعلام کرد.

در این گفتگو دو طرف در خصوص راه های مقابله بین المللی با توطئه های آمریکا علیه دولت های مستقل، بخصوص ونزوئلا تبادل نظر کردند.

در این تماس تلفنی، پیشنهاد دولت های مکزیک و اروگوئه و سایر روش ها برای تقویت گفتگوهای داخلی و راهکارهای سیاسی حل و فصل اختلافات بین دولت ونزوئلا و گروه های معارض، مورد بررسی قرار گرفت.

رایزنی وزیر امور خارجه ایران با سایر کشورهای همفکر نیز ادامه دارد.

خوان گوایدو که رئیس کنگره ونزوئلا است، روز چهارشنبه با ادای سوگند به عنوان رئیس جمهور خودخوانده موقت، باعث ایجاد آشوب در خیابان های ونزوئلا شد. وی اعلام کرده است که به عنوان رئیس جمهور موقت و با حمایت نیروهای مسلح ونزوئلا، به منظور برگزاری انتخابات، قدرت را در دست می گیرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات