ته چین؛

طرز تهیه پارافه کیک هویج

کد خبر: ۸۷۲۰۴۳
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۰ 24 January 2019
تعداد بازدید : 435
بازدید 4254
پارافه نوعی دسر سرد است. پارافه تلفظ انگلیسی این واژه فرانسوی است. پغفه در اصل یک واژه فرانسوی به معنی «عالی و بی نقص» است که از سال ۱۸۹۴ به نوعی دسر سرد اطلاق شد. این دسر در فرانسه با خامه و تخم مرغ و شیره شکر ساخته شده و در آمریکا از لایه‌هایی چون خامه، بستنی، ژله، گرانولا، آجیل‌ها، ماست، شربت، میوه تازه و ... تشکیل شده است. با این حال پارافه‌ای که این روزها مرسوم است تا این حد سنگین و پر و پیمان نیست. طرز تهیه یک پارافه سبک، نرم،خوشمزه و عالی را در این ویدیو فرا می‌گیرید. مواد لازم: یک عدد کیک هویج از قبل پخته شده یک پیمانه پنیر خامه‌ای یک پیمانه شکر کمی نمک پوست رنده شده دو پرتغال دو قاشق غذاخوری مربا زردآلو
اشتراک گذاری