صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

سقوط تیر برق؛ جان کارگری را گرفت

کد خبر: ۸۷۱۰۵۷
| |
4192 بازدید
|
۲
‌روز جمعه و با توجه به وزش شدید باد، یک کارگر شرکت برق در منطقه کورین از توابع شهرستان زاهدان جان خود را در حین تعمیرات، بر اثر سقوط یک تیر برق از دست داد.

‌به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا مسئول روابط عمومی شرکت توزیع برق سیستان و بلوچستان در این زمینه افزود: این کارگر با توجه به شدت جراحات و در مسیر انتقال به زاهدان برای رسیدن به مراکز درمانی، جان خود را از دست داده است.

میلاد شجاعی گفت: عبدالرئیس نارویی کارگر شرکت بیمانکاری شرکت توزیع برق استان، روز گذشته براثر سقوط یک تیر برق در حین تعمیرا‌ت جان خود را از دست داد.

وی افزود: این کارگر با توجه به شدت جراحات و در مسیر انتقال به زاهدان برای رسیدن به مراکز درمانی، جان خود را از دست داده است.

وی تاکید کرد: این موضوع در دست بررسی و پیگیریاست و امیدواریم دیگر شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
تیر برق ها بعد از نصب مدتی به پایه هایشان آب بدهند تا سیمان خود را بگیرد. باید شرکت های خصوصی این کار را بکنند و در قرارداد ها بیاید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
به خاط یک نان.................
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات