صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

شرکت‌های کره‌ای و ژاپنی خرید نفت از ایران را دوباره آغاز می‌کنند

منابع آگاه صنعتی اعلام کردند: شرکت کره‌ای و ژاپنی از اواخر این ماه خرید نفت از ایران را آغاز می‌کنند.
کد خبر: ۸۶۸۵۴۸
| |
2894 بازدید

به گزارش فارس به نقل از رویترز،‌ رئیس شرکت کره‌ای SK اینوویشن شرکت نفتی کره جنوبی در نظر دارد تا اواخر ماه ژانویه یا اوایل ماه فوریه نفت از ایران خریداری کند. در ماه نوامبر کره جنوبی معافیت 6 ماهه از تحریم‌های نفتی آمریکا دریافت کرد که به موجب آن می‌توانست نفت از ایران خریداری کند اما این کشور از ماه سپتامبر تاکنون نفت از ایران خریداری نکرده است. 

رئیس شرکت SK کره و رئیس شرکت کیمجنون در حاشیه اجلاس الکترونیک مصرف‌کننده در لاس‌وگاس اعلام کردند از آنجایی که کره جنوبی معافیت تحریمی دریافت کرد در حال گفت‌وگو با ایران برای واردات نفت بوده است؛ ظاهرا نفت ایران قرار است تا اواخر ماه ژانویه یا اوایل ماه فوریه خریداری شود. 

منابع صنعتی اعلام کردند کره جنوبی و ژاپن واردات نفت ایران را از اوایل سال جدید میلادی آغاز می‌کنند. کره جنوبی می‌تواند روزانه 200 هزار بشکه در روز نفت از  ایران خریداری کند که اکثرا شامل میعانات گازی و نفت فوق‌العاده سبک خواهد بود. 

کره جنوبی سومین خریدار بزرگ نفت ایران و مهمترین واردکننده میعانات گازی ایران قبل از  اعمال تحریم‌های آمریکا علیه ایران در ماه نوامبر بود. 

«کیم» همچنین اعلام کرد که شرکت کره‌ای SK عرضه‌کننده وسایل الکتریکی، باطری به شرکت‌های دایلمر و فولکس واگن است. 

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات