صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ضربه کاری ارتش یمن به متجاوزان، درعملیات پهپادی

کد خبر: ۸۶۸۴۸۱
| |
8480 بازدید

ارتش و کمیته‌های مردمی یمن با انجام عملیات پهپادی موفق در پایگاهی در لحج، تجمع نظامیان وابسته به ائتلاف متجاوز را هدف قرار دادند و در بین مجروحان رئیس ستاد مشترک ارتش دولت مستعفی هم دیده می‌شود.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، صبح امروز (پنج‌شنبه) طی یک رژه نظامی در پایگاه «العند» در استان لحج یمن انفجاری شدید رخ داد.

بر اساس گزارش وبگاه «المشهد الیمنی»، در پی این انفجار عبدالله النخعی رئیس ستاد مشترک دولت مستعفی یمن زخمی شد و چند فرمانده بلندپایه نظامی کشته شدند .

بنا به این گزارش، «صالح الزندانی» معاون رئیس ستاد مشترک ارتش دولت مستعفی یمن، «محمد صالح» رئیس دستگاه اطلاعات دولت مستعفی و «ثابت جواس» از فرماندهان نظامی این دولت، از دیگر مجروحان هستند

در همین راستا شبکه «المسیره» گزارش داد یگان پهپادی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن عملیاتی علیه مزدوران در پایگاه العند واقع در جنوب یمن انجام دادند.

در این گزارش آمده عملیات مذکور پس از رصد دقیق تحرکات نیروهای متجاوز در داخل پایگاه العند انجام شد ، این عملیات با دقت بالایی که داشته منجر به کشته و زخمی شدن دهها نفر شده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان