میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

احضار متهمان محیط زیست به دادگاه انقلاب

وکیل مدافع دو تن از متهمان پرونده موسوم به فعالان محیط زیست از احضار متهمان پرونده به شعبه 15 دادگاه انقلاب و ابلاغ کیفرخواست به آنها خبر داد.
کد خبر: ۸۶۵۹۹۵
| |
4054 بازدید

وکیل مدافع دو تن از متهمان پرونده موسوم به فعالان محیط زیست از احضار متهمان پرونده به شعبه 15 دادگاه انقلاب و ابلاغ کیفرخواست به آنها خبر داد.

محمد حسین آقاسی وکیل مدافع دو تن از فعالان محیط زیست روز چهارشنبه به ایرنا گفت: روز گذشته (سه شنبه) 3 تن از متهمان پرونده به شعبه 15 احضار و کیفر خواست صادره از سوی دادسرا به آنها ابلاغ شد.

این وکیل دادگستری که وکالت سام رجبی یکی از متهمان پرونده را بر عهده دارد، افزود: موکلم روز گذشته در شعبه 15 دادگاه انقلاب اسلامی حضور یافت و قاضی پرونده ضمن ابلاغ کیفر خواست از متهم خواست وکیل خود را معرفی کند که سام رجبی اعلام کرده وکالت او را اینجانب بر عهده دارم اما قاضی نپذیرفته و گفته موکل، وکیل دیگری را معرفی کند.

آقاسی ادامه داد: طاهرغدیریان دیگر موکل من در پرونده فعالان محیط زیست، قاضی صلواتی به او گفته وکیل خود را تغییر دهید این در حالی است طبق قانون و بنا بر اذعان و گفته حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای سخنگوی قوه قضائیه بنا برتبصره ماه 48 قانون آیین دادرسی کیفری فقط در مرحله دادسرا قابل اجراست و متهمان امنیتی در مرحله دادگاه می توانند وکیل مورد نظر خود را انتخاب کنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات