صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گجت‌های پوشیدنی محبوب‌تر از همیشه

پژوهشگران فعال در موسسه تحقیقاتی گارتنر به تازگی براورد کرده‌اند که تولید و عرضه گجت‌های پوشیدنی هوشمند در سال آینده میلادی ۲۵ درصد رشد پیدا خواهد کرد.
کد خبر: ۸۵۶۴۸۳
| |
2121 بازدید

پژوهشگران فعال در موسسه تحقیقاتی گارتنر به تازگی براورد کرده‌اند که تولید و عرضه گجت‌های پوشیدنی هوشمند در سال آینده میلادی ۲۵ درصد رشد پیدا خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، با توجه به رشد و افزایش محبوبیت گجت‌های پوشیدنی هوشمند و استقبال بی نظیر کاربران از این محصولات، در سالهای اخیر بخصوص سال ۲۰۱۸ میلادی تولید و عرضه گجت‌های هوشمند پوشیدنی نظیر ساعت‌های هوشمند رشد بی سابقه‌ای را تجربه کرده است.

حالا پژوهشگران و محققان فعال در موسسه تحقیقاتی گارتنر پیش بینی کرده‌اند که سال ۲۰۱۹ میلادی شاهد افزایش ۲۵ درصدی در عرضه محصولات پوشیدنی و شکوفایی بازار این محصولات خواهد بود.

بر اساس گزارشی که در وب سایت phonearena  آمده است ، آنها همچنین خاطرنشان کردند که بازار گجت‌های هوشمند یک رشد ۲۵.۸ درصدی را تجربه خواهد کرد، بنابراین انتظار می‌رود در سال آینده میلادی کاربران مبلغی حدود ۴۲ میلیارد دلار را برای خریداری و تهیه این محصولات پرداخت خواهند کرد که از این مقدار ۱۶.۲ میلیارد دلار آن صرف خریداری ساعت‌های هوشمند خواهد شد.

آنها در ادامه این گزارش عنوان کرده‌اند که عرضه گجت‌های پوشیدنی از ۱۷۸.۹۱ میلیون دستگاه در سال جاری به حدود ۴۵۳.۱۹ میلیون دستگاه در سال ۲۰۲۲ میلادی خواهد رسید که در همین بازه زمانی ساعت‌های هوشمند از ۵۳ میلیون دستگاه به ۱۱۵.۲ میلیون دستگاه افزایش پیدا خواهد کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟