نوبخت خبر داد؛

نهایی شدن میزان افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان قبل از ۱۵ آذر

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه از نهایی شدن میزان افزایش حقوق سال آینده کارکنان دولت و بازنشستگان برای سال آینده تا دو هفته آینده خبر داد.
کد خبر: ۸۵۳۸۴۱
| |
2989 بازدید

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه از نهایی شدن میزان افزایش حقوق سال آینده کارکنان دولت و بازنشستگان برای سال آینده تا دو هفته آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایبِنا، محمدباقر نوبخت ظهر امروز (چهارشنبه) و در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: ما در پیش نویس لایحه بودجه افزایش حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان را منظور کرده ایم و این موضوع در حال حاضر در دولت در حال بررسی است.

وی افزود: به نظر می رسد میزان افزایش حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان ظرف یک یا دو هفته آینده نهایی می شود و من آن را اعلام می کنم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره اینکه آیا دولت برنامه ای برای افزایش حقوق کارکنان در سال جاری دارد یا خیر، اظهار داشت: تلاش ما این است تا با بسته های حمایتی کاهش قدرت خرید کارکنان و بازنشستگان را جبران کنیم.

نوبخت با بیان اینکه با توجه به ویژگی های سال آینده، باید خود را برای گذر از تحریم آماده کنیم، ادامه داد: هم منابع و هم مصارف کشور در سال ۱۳۹۸ متفاوت با سال های قبل است و خط هزینه ای را هدف قرار داده ایم.

وی توضیح داد: منابعی که برای بودجه تعریف کرده ایم، درباره نفت، مالیات و اوراق مطمئن است هرچند که سال آینده بودجه بیشتر معطوف به بازپرداخت اوراقی است که قبلا از آن استفاده کردیم.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت