ته چین؛

طرز تهیه نخود بو داده تند هندی

کد خبر: ۸۵۳۲۷۲
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۵ 21 November 2018
تعداد بازدید : 5530

مواد لازم :
دوپیمانه نخود کنسرویِ شسته شده و خشک شده
یک قاشق غذاخوری آب‌لیمو
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق چای‌خوری شکر قهوه‌ای
یک و نیم قاشق چای‌خوری زیره سبز
یک دوم قاشق چای‌خوری پودر گشنیز
یک چهارم قاشق چای‌خوری دارچین
یک قاشق چای‌خوری گرام ماسالا (نوعی ادویه هندی)
اندکی فلفل سیاه
اندکی پودر فلفل قرمز
نصف قاشق چای‌خوری نمک

بازدید 20944
نخود بو داده تند هندی، یک غذای محبوب در هندوستان است. اگر به دنبال امتحان غذای هندی تند و خوشمزهای هستید نخود بود داده تند هندی می‌تواند انتخاب مناسبی باشد. طرز تهیه این پیش غذای لذیذ را با این ویدیو فرا بگیرید.
اشتراک گذاری