ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

نخستین مسئولی که دارایی خود را اعلام کرد

کد خبر: ۸۵۲۵۷۸
| |
13278 بازدید

آیت‌الله موسوی اردبیلی نقل می‌کند اولین مسئولی که صورت دارایی خود و متعلقان خود را داد امام بودند...

به گزارش تسنیم، یکی از ویژگی‌های امام خمینی پایبندی ایشان به قانون و مقررات کشور بود و معتقد بودند "هرکاری را که انسان عهده‌دار شد، مسئول آن کار است. مسئول است در اینکه به راستی و امانت عمل کند..."(صحیفه امام، ج17، ص237)

نخستین مسئولی که دارایی خود را اعلام کرد

مرحوم آیت‌الله موسوی اردبیلی خاطره‌ای از پایبندی امام به قانون دارند که در کتاب "امام خمینی و رفتار سیاسی" آمده است:

«آیت‌الله موسوی اردبیلی نقل می‌کند: وقتی قرار شد طبق قانون اساسی مسئولین صورت دارایی خود را بدهند اول کسی که صورت دارایی خود و متعلقان خود را داد امام بود و تمام موجودیش را نوشت و فرستاد که الحمدالله هم موجودی درست و حسابی بود و چیزی نداشت.

ما اقدام نکردیم و از امام نخواستیم ولی امام خودش اول کسی بود که اقدام کرد. از تاریخش معلوم است. الان در صندوق دیوان عالی کشور هست. درست مقابل این شیوه امام، بنی‌صدر قرار داشت که تا‌ آخر (صورت داراییش) را نداد. هرچه گفتیم بابا این قانون است. گفت "اگر بنای قانون باشد خیلی حرفها هست" و از این جدلهایی که می‌کرد.

جدل کرد و بالاخره نداد. لذا الان صورت دارایی او با اینکه رئیس‌جمهور بود در دیوان عالی کشور نیست.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار