ته چین؛

طرز تهیه باباغنوج

کد خبر: ۸۳۷۳۸۲
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۹ 29 September 2018
تعداد بازدید : 1106

مواد لازم:
یک عدد بادمجان
دو حبه سیر
یک چهارم پیمانه آب لیمو
یک چهارم پیمانه طحینه (ارده)
دو قاشق غذاخوری دانه کنجد
نمک و فلفل به مقدار کافی
یک و نصفی قاشق غذاخوری روغن زیتون

بازدید 7332
باباغنوج پیش غذا و میان وعده‌ای سوری یا لبنانی است که در خاورمیانه محبوب است. این پیش غذا یا میان وعده ماده اصلی آن بادمجان کبابی است. همچنین بابا غنوج با 52 کالری جزو پیش غذاهایی با کمترین میزان کالری است. ویدیوی این طرز تهیه را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
اشتراک گذاری