بازدید 16405
۸

دوشاب پزی در هرمزگان

در پایان فصل برداشت خرما نخل داران خرمای مازاد خود را پخته و از آن دوشاب می‌گیرند. دوشاب خرما فرآورده‌ای است که علاوه بر افزودن آن به خرما‌هایی که شیره زیادی ندارد مصارف متعدد خوراکی دیگری از جمله استفاده در شیرینی‌های سنتی دارد. برای تهیه دوشاب ابتدا خرما را در آب ریخته و می‌جوشانند، سپس محصول را در کیسه‌های مخصوص می‌ریزند تا دوشاب رقیق شده آن جدا شود. در پایان دوشاب‌های رقیق را در سینی می‌ریزند و چند روز در آفتاب قرار می‌دهند تا غلیط شود
کد خبر: ۸۳۲۶۳۸
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۴ 10 September 2018
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۸
سبیل مصنوعی چرا گذاشتند ؟
زحمت زیاد برای یه لقمه حداقلی حلال
کاش کمی بهداشتی تر بود
چقدر بهداشتی واقعا!!
خدا بركت بده
كاملا بهداشتي!!!!راستي چرا مردم اون خطه به مسئولين اجازه نميدن صنايع تبديلي ايجا كنند؟
چقدر هم که بهداشتین
زنان چرا سبیل گذاشتن ادم میترسه
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل