امکان فعالیت اساتید بازنشسته در دانشگاه صنعتی شریف

کد خبر: ۸۱۶۰۵۳
| |
2866 بازدید

رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: اساتید بازنشسته می توانند به عنوان استاد مشاور و راهنمای دانشجویان تحصیلات تکمیلی در این دانشگاه فعالیت کنند.

به گزارش مهر، محمود فتوحی گفت: به طور معمول در سال جاری عده ای از اعضای هیات علمی دانشگاه بازنشسته خواهند شد تا براین اساس فضا برای فعالیت اساتید جوان فراهم شود.

وی افزود: همه ساله لیست اساتید این دانشگاه که به مرحله بازنشستگی رسیده اند به دانشکده ها ابلاغ می شود.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف خاطرنشان کرد: در دانشگاه این قانون وجود دارد که هر عضو هیات علمی بازنشسته می تواند در دانشگاه به کار خود ادامه دهد و در صورت نیاز دانشگاه و گروه آموزشی، وی می تواند تدریس کند.

فتوحی تاکید کرد: اساتید بازنشسته همچنین می توانند به عنوان استاد مشاور و راهنمای دانشجویان تحصیلات تکمیلی فعالیت کنند.

وی افزود: براساس آیین نامه جدیدی که اسفندماه سال ۹۶ به دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی ارائه شد و باید به مصوبه هیات امنا دانشگاه ها برسد، حداکثر سن برای فعالیت اعضای هیات علمی تعیین شده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت