اسد مذاکره با آمریکایی‌ها را «وقت تلف کردن» خواند

کد خبر: ۸۱۰۴۲۸
|
۰۲ تير ۱۳۹۷ - ۰۶:۲۴ 23 June 2018
|
2985 بازدید

رئیس جمهوری سوریه با بیان اینکه مذاکره با آمریکایی ها فقط وقت تلف کردن است، گفت: روسای جمهوری آمریکا همواره گروگان گروه های فشاری هستند که رسانه های اصلی و شرکت های نفت و سلاح دنیا را در اختیار دارند.

به گزارش ایرنا از پایگاه خبری نهاد ریاست جمهوری سوریه، 'بشار اسد' در گفت و گو با شبکه ntv روسیه افزود: اعتقاد داریم که مذاکره و گفت و گو با دشمن و یا هر طرفی می تواند مفید باشد ولی با این حال، از زمان نخستین مذاکرات ما با آمریکا در سال 1974 ما در هیچ زمینه ای به نتایجی نرسیدیم.

وی اضافه کرد: مشکل از روسای جمهور امریکاست زیرا آن ها گروگان گروه های فشاری هستند که رسانه های اصلی، شرکت های بزرگ، نهاد های مالی و شرکت های نفت و سلاح دنیا را در اختیار دارند.

رئیس جمهوری سوریه اظهار داشت: مشکل رییسان جمهور امریکا این است که آن ها آنچه را دوست دارید بشنوید به شما می گویند ولی برعکس آن عمل می کنند و این مشکل را بیشتر می کند و ترامپ بهترین مثال در این باره است.

وی بیان کرد: اکنون گفت و گو و مذاکره با آمریکایی ها بدون دلیل و بدون اینکه نتیجه ای در بر داشته باشد، فقط وقت تلف کردن است.

رئیس جمهوری سوریه گفت: ما دوست ندارم با امریکایی ها فقط به دلیل اینکه آن ها امریکایی هستند گفت و گویی داشته باشیم.

اسد افزود: ما آمادگی داریم با هر طرفی که گفت و گو با آن مفید باشد مذاکره کنیم و گمان نمی کنیم سیاست آمریکایی ها در آینده ای نزدیک تغییر کند پس گفت و گو با آن ها همچنان وقت تلف کردن است.

مشروح این گفت و گو روز یکشنبه ساعت 19 به وقت دمشق منتشر خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت