ته چین؛

دستور پخت فلافل در فر

کد خبر: ۸۰۷۴۲۳
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۰ 12 June 2018
تعداد بازدید : 2103

مواد لازم:
۲۵۰ گرم نخود خشک شده
سه حبه سیر
یک پیاز کوچک
یک چهارم آرد
یک پیمانه جعفری
یک دوم قاشق چایخوری جوش شیرین
نصف قاشق چایخوری پودر چیلی
دو قاشق چایخوری گشنیز
یک قاشق چایخوری زیره
یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
نمک و فلفل

بازدید 10680
در این دستور پخت تهیه فلافل غذای معروف مناطق خاورمیانه‌ و مدیترانه آموزش داده می‌شود. در این دستور غذا به جای سرخ کردن فلافل در روغن، در فر پخته شده است که باعث می شود کالری کمتری داشته باشد.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط