ته چین

طرز تهیه گوشت بولگاگی

کد خبر: ۸۰۷۱۴۰
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۹ 11 June 2018
تعداد بازدید : 1187

مواد لازم:
نیم کیلو گوشت
پنج قاشق غذاخوري سس سويا
دو و نیم قاشق غذاخوری شکر
یک چهارم پیمانه پیازچه خرد شده
دو قاشق غذاخوری سیر ریز شده
دو قاشق غذاخوری دانه کنجد
دو قاشق غذاخوری روغن کنجد
و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

بازدید 5889
بولگاگی به معنای گوشت آتشین، غذایی کره‌ای است که با گریل یا سرخ کردن قطعات گوشت و همراه سسی مخصوص درست می‌شود. ماده اصلی این سس سویا و روغن کنجد می باشد. دستور پخت این غذای کره ای را در ویدیو تابناک ببینید.
اشتراک گذاری