میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مرگ تلخ کارگر جوان محبوس بین دیواره آسانسور

کد خبر: ۸۰۴۷۲۷
| |
3084 بازدید
|
۱

کارگر 20ساله‌ای هنگام حرکت آسانسور، بین چرخ دستی و دیواره آسانسور حبس شد و جان باخت.

به گزارش قانون، بح روز گذشته حادثه محبوس شدن کارگر در آسانسور به سامانه 125 اعلام شد که بلافاصله گروه امداد و نجات یک آتش‌نشانی به محل حادثه در خیابان سعدی جنوبی اعزام شدند.

سید مصطفی جعفری، افسر آماده منطقه پنج عملیات سازمان آتش‌نشانی تهران درباره جزيیات این حادثه اظهار کرد: کارگر 20 ساله‌ای با چرخ‌دستی حامل بار،‌ وارد آسانسور شد که متاسفانه به دلیل نداشتن حفاظ کشویی مناسب یا سنسور چشمی ایمنی در آسانسور، این مرد جوان به هنگام حرکت ، بین چرخ دستی و دیواره آسانسور حبس شد.

با رسیدن آتش‌نشانان و همزمان عوامل اورژانس در محل حادثه، مشاهده شد در آسانسور توسط کسبه پاساژ و افرادحاضر باز شده و کارگر از آسانسور بیرون کشیده شده بود.

جعفری افزود: نجاتگران آتش‌نشانی با کمک امدادگران اورژانس کمک‌های اولیه را تا حد توان خود برای مصدوم انجام داده و سپس وی را برای ادامه امور پزشکی در محل، تحویل امدادگران اورژانس دادند.

این افسر آماده منطقه پنج عملیات تصریح کرد: با تايید تیم پزشکی حاضر در محل، متاسفانه مرد جوان به علت شدت جراحات وارده در لحظات اولیه جان باخته بود که آتش‌نشانان پس از ارائه تذکرات ایمنی به دیگر همکاران وی و مدیر پاساژ و تحویل محل به عوامل انتظامی به ماموریت خود پایان دادند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۲
این آسانسورها بجای این بالا پائین رفتن انسانهارا تسهیل کنند بیشتر مانند ارابه های مرگ عمل میکنند.
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت