ته‌ چین؛

طرز تهیه سس تارتار

کد خبر: ۷۹۳۷۲۹
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۷ 26 April 2018
تعداد بازدید : 3381
بازدید 14877
سس تارتار یک سس سفید غلیظ است که از سس مایونز درست می‌شود. سس مایونز با خیارشور، جعفری تازه، آب‌لیمو و پیاز که به خوبی خرد شده باشند مخلوط می‌شود. از این سس به وفور برای طعم دادن به غذاهای دریایی استفاده می‌شود. نام سس از تارتارها که مردمی ترک زبان در روسیه هستند گرفته شده است. این سس توسط فرانسوی‌ها اختراع شده‌است که آن را به عنوان چاشنی با استیک تارتار سرو می‌کردند. بهتر است که سس را چند ساعت قبل از استفاده آماده نمایید ولی می‌توان از آن بلافاصله نیز استفاده کرد. طرز تهیه این سس را در تابناک ویدیو ببینید.
اشتراک گذاری