ته چین؛

طرز تهیه خمیر پیتزا رستورانی

کد خبر: ۷۹۰۴۰۹
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۰ 15 April 2018
تعداد بازدید : 34156
بازدید 97702
۱
خمیر پیتزا کلیدی ترین عنصر در تهیه پیتزا است و بسیاری از رستوران‌ها با استفاده از تکنیک خاص خود در تهیه پنیر پیتزا مشتریان ویژه‌ای دارد. طرز تهیه خمیر پیتزای رستورانی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
با دلستر خمیر شیرین نمیشه؟