میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تب قیمت مرغ فروکش کرد

کد خبر: ۷۸۴۹۸۵
| |
4729 بازدید

رئیس اتحادیه پرنده و ماهی گفت: قیمت هر کیلو مرغ با کاهش ۴۰۰ تومانی نسبت به دو روز اخیر به کیلویی ۸ هزار و ۸۰۰ تومان رسیده است.

به گزارش میزان، مهدی یوسف‌خانی، در خصوص تغییرات قیمت مرغ در هفته جاری بیان کرد: قیمت مرغ نسبت به دو روز گذشته با کاهش ۴۰۰ تومانی روبرو شده و از کیلویی ۹ هزار و ۲۰۰ تومان به ۸ هزار و ۸۰۰ تومان رسیده است.

وی در ادامه افزود: قیمت افزایش قیمت مرغ در ایام نوروز افزایش تقاضای مردم در بازار بوده است که با فروکش کردن تقاضا شاهد کاهش قیمت این محصول بوده ایم.

رئیس اتحادیه پرنده و ماهی تصریح کرد: قیمت هر کیلو مرغ در مرغدارای‌ها ۷ هزار و ۹۰۰ تومان است و قیمت مصرف کننده ۸ هزار و ۸۰۰ تومان تعیین شده است.

یوسف‌خانی در توضیح قیمت اجزای مرغ گفت: قیمت هر کیلو سینه مرغ ۱۴ هزار تومان، هر کیلو فیله بدون استخوان ۱۶ هزار تومان و هر کیلو ران مرغ ۷ هزار و ۸۰۰ تومان است.

وی در انتها خاطر نشان کرد: التهابات قیمت تخم مرغ در بازار فروکش کرده و کمبود‌ها برطرف شده و این محصول با قیمت هر کیلو ۶ هزار و ۳۰۰ تومان و هر شانه ۱۲ هزار و ۶۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات