ته چین؛

دستور پخت ماهی قزل آلا

کد خبر: ۷۷۳۱۷۷
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۶ 10 February 2018
تعداد بازدید : 5824
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
بازدید 23262
ماهی قِزِل‌آلا یا گُل‌ماهی از نوع ماهی‌های سردآبی است و در زیرگروه ماهی‌های آزاد جای می‌گیرد دارای بدنی فشرده و داری باله دمی بزرگ‌تر از ماهی آزاد است. ساقه دمی آن مرتفع، سر کند و قسمت خارجی باله دمی تقریباً صاف است. ماهی قزل آلا «خال قرمز» که در انگلیسی با عنوان brown trout می‌شود، مشهورترین و لذیذترین نوع ماهی قرمز است. طرز تهیه و دستور پخت ماهی قزل‌آلا به شیوه حرفه‌ای را آموزش جوادی جواد آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید. این شیوه دقیقاً همان شیوه مرسوم در رستوران‌های شمال ایران است و تفاوت‌هایی با شیوه‌های مرسوم در دیگر کشورها دارد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط