ته چین؛

طرز تهیه کِرِم فِرِش خانگی

کد خبر: ۷۶۰۴۰۹
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۸ 31 December 2017
تعداد بازدید : 161

مواد لازم:
دو پیمانه خامه قنادی پرچرب
سه قاشق غذاخوری آب‌دوغ تخمیر شده

 

بازدید 7360
کِرِم فِرِش نوعی خامه ترش است که با ترکیب خامه قنادی پرچرب و آب‌دوغ تخمیر شده درست می‌شود. برتری این خامه نسبت به خامه‌های معمولی این است که می‌توان از آن در پخت‌و‌پز استفاده کرد و در اثر حرارت نمی‌برد و دلمه نمی‌بندد، همچنین طعم عمیق و چند لایه‌ای دارد که از ترشی ساده خامه ترش بهتر است. روش درست کردن این خامه را در ویدیو تابناک با زیرنویس فارسی ببینید.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط