ته‌چین؛

دستور پخت مافین بلوبری

کد خبر: ۷۵۵۲۳۱
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۲ 14 December 2017
تعداد بازدید : 156

مواد لازم:
يک و نیم پيمانه آرد چند منظوره
سه چهارم پيمانه شکر
نصف قاشق چايخوري نمک
دو قاشق چاي‌خوري بیکینگ پودر
يک سوم پيمانه روغن گیاهی
يک عدد تخم مرغ
يک پيمانه بلوبري
شیر به مقدار لازم (حدود دو سوم پیمانه)

تاپینگ:
يک چهارم پيمانه کره
نصف پيمانه شکر
يک سوم پيمانه آرد
يک و نیم قاشق چاي‌خوري دارچين

بازدید 5559
مافین نوعی کیک است که با کیک فنجانی تفاوت دارد و به دو دسته انگلیسی و آمریکایی تقسیم میشود که نوع غالب استفاده شده در دنیا نوع آمریکایی آن است. در این ویدیو از بلوبری به عنوان طعم اصلی آن استفاده میشود.
اشتراک گذاری