ته چین؛

طرز تهیه سوشی میوه

کد خبر: ۷۴۶۲۱۸
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۱:۴۷ 11 November 2017
تعداد بازدید : 225
 
مواد لازم:
برنج سوشي يک و نیم پيمانه
آب دو پيمانه
شکر سه قاشق غذاخوري
نمک يک قاشق چايخوري
شير نارگيل يک پيمانه
وانيل يک و نیم قاشق چاي‌خوري
آناناس، توت فرنگی، تمشک ایرانی، انبه، کیوی به میزان لازم
سس تمشک - بری‌ها را با آب در مخلوط کن مخلوط کنید
بازدید 11593
هرچند سوشی به عنوان نوعی غذا عمدتاً تشکیل شده از ماهی نزد عموم شناخته می‌شود اما سوشی در اصل نوعی فن درست کردن غذای ژاپنی است که ماده کلیدی آن برنج سوشی است و می‌تواند با سبزیجات و میوه جات و گوشت ترکیب شود.در این ویدیو طرز تهیه سوشی میوه با ترکیب انواع میوه‌ها را فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری