میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

معارضان سوری از آزادی کامل «رقه» خبر دادند

کد خبر: ۷۳۹۴۴۴
| |
5128 بازدید

گروه موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه» وابسته به معارضان اعلام کرد رقه به صورت کامل از گروهک داعش بازپس گرفته شد.

 به گزارش خبرگزاری فارس، گروه موسوم به دیدبان حقوق بشر سوریه وابسته به معارضان این کشور امروز (سه شنبه) اعلام کردند شهر رقه به صورت کامل آزاد شد.

دیروز اعلام شده بود حدود 90 درصد از اراضی رقه پس گرفته شده و تقریبا 300 داعشی در این شهر باقی مانده‌اند که به بیشتر در بیمارستان و ورزشگاه  این شهر حضور دارند.

آزادسازی ورزشگاه و بیمارستان این شهر نیز دقایقی قبل اعلام شد.

نیروهای دموکراتیک سوریه که متشکل از نیروهای کُرد و عربی هستند و از حدود 4 ماه قبل عملیات آزادسازی رقه را آغاز کرده‌اند، گفته بودند این نبرد را تا پاکسازی کامل شهر رقه ادامه می‌دهند.

رقه اولین شهر بزرگ سوریه بود در سال 2014 به دست گروهک داعش افتاد و به مرکزی برای عملیات‌های داعش در خارج تبدیل شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات