ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دندانپزشک اسیدپاش فوت کرد

کد خبر: ۷۲۶۶۶۴
| |
13414 بازدید
بازپرس ویژه قتل دادسرای جرائم جنایی از فوت دندانپزشک اسید پاش خبر داد.

قاضی محسن مدیرروستا در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: این دندانپزشک که سال گذشته در جریان خصومت شخصی به خاله شصت ساله اش اسیدپاشی کرده بود در اثر حمله قلبی درگذشت.
 
قاضی مدیرروستا تصریح کرد: متهم پس از گذشت حدود سه ماه بازداشت موقت پس از اعلام رضایت خاله اش، با قرار وثیقه 500 میلیون تومانی آزاد شده بود اما پرونده وی در جریان رسیدگی قرار داشت.
 
بازپرس ویژه قتل گفت: با توجه به این که در پرونده اسیدپاشی ها با وجود اعلام رضایت شاکی، متهم از جنبه عمومی جرم به 2 تا 10 سال حبس محکوم می شود هنوز حکم اصلی متهم این پرونده صادر نشده بود.
 
وی افزود: در حال حاضر منتظر اعلام نظر پزشکی قانونی درباره علت فوت متوفی هستیم که با وجود رضایت شاکی، پرونده مختومه خواهد شد.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟