ته چین؛

طرز تهیه کسرول گوجه‌فرنگی و کدو سبز

کد خبر: ۷۱۷۱۵۶
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۵:۵۱ 31 July 2017
تعداد بازدید : 30

مواد لازم:
يک و نیم پیمانه پنير چدار رنده شده
يک سوم پیمانه پنير پارمیزان رنده شده
نصف قاشق چاي‌خوري پونه کوهی خشک شده
نصف قاشق چاي‌خوري ريحان خشک شده
دو حبه سير ریز خورد شده
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
دو عدد کدو سبز که باریک حلقه شده‌اند
پنج عدد گوجه‌فرنگی رسیده که باریک حلقه شده‌اند
يک چهارم پیمانه کره
دو قاشق چاي‌خوري پياز ریز خورد شده
سه چهارم پیمانه آرد سوخاری
 
بازدید 3437
به غذاهایی که در ظروف بزرگ و عمیق پخته و سرو می شود کسرول می‌گویند. در این ویدیو طرز تهیه کسرول گوجه و کدو را می‌بینیم که برای گیاه خواران غذای بسیار مناسبی است.
اشتراک گذاری