برخورد پلیس با هنجارشکنان در سواحل بوشهر

کد خبر: ۷۱۳۱۳۴
| |
6336 بازدید
رئیس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی استان بوشهر از برخورد قاطع پلیس با عوامل ترویج فرهنگ بد حجابی خبر داد.

به گزارش مهر، سرهنگ حمیدرضا خضری تنگستانی در جمع روسای پلیس پیشگیری شهرستان‌های تابعه گفت: مردم با پدیده بد حجابی موافق نیستند و پلیس نیز با این پدیده برخورد خواهد کرد.

وی اظهار داشت: با توجه به شدت گرمای هوای استان بوشهر و تمایل مردم به شنا در سواحل دریا عده‌ای از هنجار شکنان به فرهنگ حجاب و عفاف دهن‌کجی می‌کنند که سبب نارضایتی شهروندان شده و پلیس با قاطعیت با این هنجار شکنان برخورد می‌کند.

خضری تنگستانی بیان داشت: روسای پلیس پیشگیری در شهرستان‌ها می‌بایست با استفاده از ظرفیت رسانه‌های گروهی و تعامل با ائمه جمعه هشدارهای لازم را به هنجار شکنان بدهند.  

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت