بازدید 10948

اعلام جزئیات قانون جدید بیمه شخص ثالث

کد خبر: ۷۰۹۳۱۸
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۰۷:۰۰ 05 July 2017
پلیس راهورنیروی انتظامی با تشریح جزئیات قانون جدید بیمه شخص ثالث،اعلام کرد: قانون جدید بیمه شخص ثالث که در 66 ماده تنظیم شده، از 29 خرداد ماه برای همه شرکت های بیمه لازم الاجرا شده است.

به گزارش ایرنا، پلیس راهور ناجا اعلام کرد: تخفیف مربوط به بیمه گذارانی که خسارت نداشته اند،همچنان به قوت خود باقی است و در قانون جدید لغو نشده است و افراد می توانند در زمان فروش خودرو، تخفیفات مربوط به بیمه را برای خود حفظ کنند یا حتی آن را به وابستگان خود از جمله همسر و فرزند منتقل کنند.

براساس این گزارش، منتفی شدن دریافت الحاقیه بیمه شخص ثالث درآغازهرسال آن هم به دلیل افزایش نرخ دیه از دیگر ویژگی های این قانون است و دغدغه بیمه گذاران با شیوه جدید رفع می شود.

درشیوه جدید درصورت افزایش نرخ دیه، سقف پوشش بیمه نیز به صورت خودکار افزایش می یابد و خسارات به زیان دیدگان برمبنای دیه سال جدید پرداخت می شود به نحوی که نیازی به دریافت الحاقیه نیست.

ازاین پس نرخ بیمه برای اشخاص به صورت یکسان محاسبه نمی شود بلکه عواملی چون سابقه رانندگی پر خطر، نمرات منفی ثبت شده در سیستم راهنمایی و رانندگی و حوادثی که راننده مسبب آن بوده ، در تعیین نرخ بیمه اثرگذار است.

همچنین در قانون پیش بینی شده است که نیروی انتظامی سوابق نمرات منفی رانندگان را بر مبنای شماره پلاک خودرو دارنده آن در اختیار بیمه گران قرار دهد تا متناسب با آن میزان حق بیمه تعیین شود.

در تصادفات کمتر از 63 میلیون ریال بدون اخذ کروکی و گزارش پلیس خسارت ها به زیان دیدگان پرداخت می شود و در قانون جدید نیز این شیوه به قوت خود باقی است.

راننده نیز همانند سرنشین خودرو از بیمه خسارت دریافت می کند و از این رو بیمه حادثه برای رانندگان وسائط نقلیه نیز پیش بینی شده است.

درقانون جدید مسبب حادثه نیز می تواند برای تعیین درصد جرح به پزشکی قانونی مراجعه کند.

شرکت های بیمه از اخذ رضایت از زیان دیدگان و پرداخت خسارت کمتر به آنان ممنوع شده اند. از دیگر مزایای این قانون مشارکت مسبب حادثه در پرداخت خسارت به زیان دیدگان است، به این ترتیب که اگر فردی به خاطر تخلف از قوانین راهنمایی و رانندگی مسبب حادثه ای بود که خسارت آن توسط شرکت بیمه پرداخت شد، بخشی از خسارت را باید بپردازد.

در این شیوه بیمه گر خسارت های وارده به زیان دیدگان را پرداخت می کند، اما می تواند به تناسب درصدی از خسارات را از مسبب حادثه اخذ کند.

برابری دیه زن و مرد در تصادفات رانندگی در قانون قبل نیز وجود داشت و اعمال می شد که در قانون جدید نیز به قوت خود باقی است.

اگر مدارک پرونده کامل و میزان خسارت بدنی به موجب حکم دادگاه قطعی شده باشد، بیمه گر درصورت تاخیر در پرداخت خسارت به ازای هر روز نیم در هزار بابت تاخیر جریمه پرداخت خواهد کرد.

پیش از این بیمه گران موظف به پرداخت خسارت به همه افراد زیان دیده خارج از وسیله نقلیه بودند اما اکنون تعهد بیمه گر 10 برابر سقف تعهدات در بیمه نامه است.

اگرخسارت وارده ناشی از نقص راه یا نبودن علایم رانندگی و یا نقص وسیله نقلیه باشد، شرکت بیمه می تواند پس از پرداخت خسارت به زیان دیده، نسبت به بازیافت خسارت به نسبت درجه تقصیر که در همه آن در حکم دادگاه مشخص می شود، به مسببان ذی ربط مراجعه کند.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۰
خوبه یا بده ؟ اینکه از مقصر پول می گیره کمی گنگ و ترسناکه
جالبه پرداخت خسارت توسط مقصر حادثه به شرکت بیمه از مزایای این قانون هست!!!!!
بیمه شخص ثالث چه نقشی دارد اگر راننده مقصر باشه خسارت باید پرداخت کنه مگر بیمه نمیکنه که بیمه گر خسارت پرداخت کند ؟ بدیهی است اگر راننده در تصادفی مقصر نباشه لزومی هم به پرداخت خسارت ندارد.پس بیمه ها نقش واسطه دارند اول خسارت زیان دیده را پرداخت می کنند سپس از راننده مقصر خسارت پرداختی را طلب می کنند
پاسخ ها
علیرضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۴
جالبتر اینکه این بند حتی با نام قانونی آین بیمه در تضاد است:
"قانون مسئولیت مدنی دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی درقبال خسارات وارده به اشخاص ثالث"
نمایندگی های بیمه از انتقال تخفیفات خودداری می کنند!
با سلام در قانون جدید قراربود در خصوص اینکه شخصی که دارای تخفیف بیمه است اگر تصادف کند برای بیمه مجدد کل تخیفیف از بین نرود و فقط مقدار کمی از بین برود ولی متاسفانه در قانون جدید این مورد نادیده گرفته شده است و لابی شرکت های بیمه کارساز بوده است و به ضرر مردم شده است و در این قانون جدید هم که در بالا است باز هم جانب انصاف رعایت نشده است
بیمه ها فقط پول میگیرند موقع حادثه انواع اقسام مواد وبند اضافه میشه که حق بیمه شده
پرداخت نگردد وخود قضات محترم هم می دانند بیمه اذیت وازار میکنه بنده بیمه بودم تصادف کردم راننده ناشناس از پشت به ماتورم زد بیهوش شدم راننده متواری ودوربینها هم در همچین مواقع با توجه به 10 متری کارامد نیستند هزینه بیمارستانی خوشبختانه ناچیز شد هزینه جانبی انجام دادم حکم قاضی وپرونده را به بیمه بردم که بند 2 را عنوان کرده واز دریافت پرونده خودداری نمودند گفتند برو اقا شانس اوردی زنده ای خسارت میخواهی؟
پاسخ ها
علیرضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۴
اگه راننده متواری شده پس شما به کدام شرکت بیمه ای مراجعه کردی؟
از کجا میدانستی بیمه راننده متواری مال کدام شرکته؟
در این شیوه بیمه گر خسارت های وارده به زیان دیدگان را پرداخت می کند، اما می تواند به تناسب درصدی از خسارات را از مسبب حادثه اخذ کند.!!
باز راهی درست شد برای به مناقشه کشیدن بیمه گر و بیمه گذار.اینطورب بیمه ها دستشون باز گذاشته میشه که قوانین رو دور بزنن.معمولا توی این موضوعات هیچ چیزی بطور واضح و روشن از قبیل نوع تخلف و یا درصر مشارکت ذکر نمیشه و مشکلات زیادی بوجود خوهد آورد
تمام شرکت های بیمه، درایران یک ریال نمی ارزند!
ما هميشه گفته ايم كه وقتي كسي ماشينش را ميفروشد ميزان تخفيفات بيمه اي بايد مال خودش باشد. الان هم ظاهرا ميگويند منتقل ميشود. ولي ماه پيش از يك شركت بيمه پرسيدم گفت بايد خريدار هم بيايد و رضايت بدهد! خيلي مسخره است. تخفيفات مال من است خريدار چه كاره است! آقايان مراقب باشند يك دفعه متضرر نشوند!!!
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی
آخرین اخبار