ته چین؛

سه روش تهیه وافل

کد خبر: ۷۰۸۸۰۷
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۴ 03 July 2017
تعداد بازدید : 433

مواد لازم:

کرواسان پنیر گریل شده:

یک عدد کرواسان
پنیر رنده شده به میزان لازم

رول دارچینی چورو:

خمیر رول دارچینی
دارچین و شکر
سس کارامل
خامه کیک

وافل اسمورز:

خمیر بیسکویت
شکلات شیری
مارشملو
یسکویت گراهام

بازدید 9015
«وافل / waffle» نانی ترد و شیرین است که به بیسکویت بی‌شباهت نیست و از ترکیب آرد و شکر و روغن و تخم مرغ و گاهی اوقات ماست به دو صورت سنتی و و کارخانه‌ای تولید می‌شود. در این ویدیو طرز تهیه وافل را به سه روش را فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری