بازدید 16390

با خیال راحت جگر بخورید!

کد خبر: ۷۰۶۶۸۴
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۱ 25 June 2017
رئیس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه تاکید کرد: آنچه درباره آلودگی جگر گوسفند به میکروب بیماری تب کریمه کنگو مطرح می‌شود، قطعا شایعه بوده و حتی وزارت بهداشت هم عدم صحت این موضوع را اعلام کرده است.

به گزارش ایسنا، غلامحسن شیرازی اظهار کرد: از سوی وزارت بهداشت نیز این گونه اعلام شده که مصرف دل، جگر و قلوه مشکل خاصی نداشته و آنچه در برخی شبکه‌های مجازی در این باره عنوان شده، صحت ندارد. ما نیز این موضوع را به واحدهای خود ابلاغ کرده‌ایم.

وی افزود: مردم می‌توانند با خیال راحت به مصرف این مواد بپردازند چرا که آنچه در واحدهای صنفی تهیه می‌شود، تماما از سوی کشتارگاه‌ها تامین شده و در کشتارگاه‌ها نیز نمایندگان دامپزشکی نظارت کامل بر سلامت مواد دارند.

رئیس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه با بیان اینکه این شایعه پنج تا شش برابر فروش اهالی این صنف را کاهش داده است، اظهار کرد: این اتفاق در شرایطی رخ می‌دهد که همه چیز تحت کنترل است و همانطور که اشاره شد از نظر بهداشت مواد هیچ‌گونه جای تردیدی وجود ندارد.

شیرازی همچنین اظهار کرد: حتی افرادی که در کنار خیابان‌ها به فروش دل، جگر و قلوه می‌پردازند هم تاکنون مشکلی نداشته و هیچگاه رخ نداده است که در واحدهای این صنف مشکلی گزارش شود. این در حالی است که در حال حاضر حداقل ۸۰۰ واحد صنفی مجاز در تهران فعالیت دارند.

به گزارش ایسنا، طی هفته‌های گذشته در شبکه‌های اجتماعی مطالبی منتشر شده بود که بر اساس آنها اینگونه ادعا می‌شد که جمعی از پزشکان متخصص عفونی اعلام کرده‌اند که اگر گوشت چندین ساعت در یخچال باشد و فریز شود بخاطر تغییر پی اچ میکروب به راحتی از بین خواهد رفت اما جگر اگر صد روز در یخچال باشد و فریز هم شود میکروب آن از بین نرفته و می‌تواند ناقل بیماری تب کریمه کنگو باشد بر همین اساس تا اطلاع ثانوی جگر نخورید.
تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۱۹
یک نفر جگر خورد ، نزدیک بود دار فانی را وداع کند ، بهش گفتند جگرش مونده بوده ، شاید مال 20 سال پیش!
" افرادی که در کنار خیابان‌ها به فروش دل، جگر و قلوه می‌پردازند هم تاکنون مشکلی نداشته "


الهی که این مریضی سبب بشه قیمت گوشت و جگر به یک سوم کاهش پیدا کنه و همون قیمت یک سال پیش بشه. 200 درصد افزایش داشتیم در این یکسال.گوشت کیلویی 20 تومن الان شده 60 تومن.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
سر کوچه رییس جمهور شما 60 تومنه؟
چون بقیه جاها 38 تومنه
قبلا که 25 تومن بود
پولش را بدهید بخریم. مریضیش پیشکش.
پارسال گوشت کیلویی 25-20 بود.
امسال 50-60

افزایش حقوق 10 درصد.پارسال دو ماه یک کیلو میخوردیم. الان دو ماه 340 گرم.
سال بعد 110 گرم.
.
.
و سال 1400 چیزی هم بدهکار میشویم.
ما خیالمون راحته بودجه خریدش موجود نیست . . . . . .
منبع اطلاع رسانی از سازمان غذا و دارو به اتحادیه فروشندگان دل و جگر تفویض شد.خخخخخ
امان از اين وضعيت امور صنفي در ايران

زيرا تمام روئساي امور هاي صنفي خود از كسبه همان شغل هستند
و اغلب هم داراي چنيدن واحد صنفي زنجيره اي ميباشند
و جديدا مد شده كه هر خبري را از دهان رئيس اتحاده اعلام ميكنن و به عنوان حجب بيان ميشود
در صورتي كه در پش پرده اين خبر قطعا سود جوري و نفع بردن مالي م اقتصادي يكطرفه پنهان است كه اين عين فساد و ظلم است

مثلا هر ساله روساي اتحاديه حليم و كله پزي قيمت جديد حليم اعلام ميكنن
مگر حليم اعلا چند تمام ميشود كه هر ساله شاهد افزايش قيمت ان هستيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حليم فقط يك مثال ساده وعاميانه بود
اگر تحقيق كنيد متوجه عمق فساد در اين خصوص ميشود.................................
پارسال کجا گوشت گوشت کیلویی 20 تومن بود؟!؟
سر کوچه محله معروف؟؟!؟
چند ساله گوشت حداقل 40 تومنه!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۹ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
اطلاعات نداري الكي جو نده
گوشت در يكسال اخير جهش دو برابري داشت
و هنوز برنگشته سر جاش
اوالين گفتن دامدارا به علت بارش هاي خوب دام نميفروشن رسيديم تابستان هنوز نميفروشن؟؟؟؟ برو اطلاعات خودت رو دقيق كن و بعد ايراد بگير
پرونده برنجهای وارداتی و پارازیت و روغن پالم وغیره و غیره به کجا رسید ه تا مردم به دستگاهها اعتماد کنند
گوشت مهم نیست انسانم آرزوست
دایی جان
پول نداریم بخریم به جاش سویا کباب می کنیم با سیب زمینی پخته میزنیم به بدن جگر را هم بو میکشیم تا طعمش را حس کنیم
باشه جگر هم می خوریم
باشه جگر هم می خوریم
گربه جگر برده خورده مورده
هرکه به فکر خویشه جگرکی به فکر جیبه
با چه تضمینی انقدر راحت حرف میزنه اگه فردایی کسی طوری شد حتما میخواد بگه مادرزادی بوده
متاسفانه جناب شیرازی از دیدگاه صنفی اظهار نظر کردند ایشان تخصصی در این زمینه ندارند مرجع اظهار نظر فقط سازمان دامپزشکی و وزارت بهداشت است. آلوده بودن دام به این ویروس اصلا از نظر ظاهری قابل شناسایی نیست و دامپزشکان مستقر در کشتارگاهها هم بدون انجام آزمایش امکان تشخیص ندارند . لذا دلو جگر دام کشتارشده در کشتارگاه هم احتمال آلودگیش زیاد است لذا همانگونه که قبلا اعلام شده بود از مصرف جگر پرهیز کنید
عجب جیگری
خوش به حال خورندگانش
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل