ته چین؛

طرز تهیه مرغ پرتقالی گریل شده

کد خبر: ۷۰۲۱۶۱
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۴ 10 June 2017
تعداد بازدید : 171

مواد لازم:
یک چهارم پیمانه برگ تازه نعناع
چهار نیمه سینه مرغ بی پوست و بی استخوان
یک چهارم پیمانه آب لیمو
یک چهارم پیمانه آب لیموی شیرازی
سه پیمانه آب پرتغال
برگ‌های له شده نعناع
دو قاشق غذاخوری عسل

بازدید 4188
مرغ کبابی یا گریل شده قسمتی از سفره اکثر ایرانیان است، اما این مرغ با آب نمکی جدید و طعمی نو به این غذای محبوب رنگ و عطری جدید می‌دهد دستور تهیه این غذای قدیمی با طعمی جدید را از دست ندهید
اشتراک گذاری