ته چین؛

دستور پخت پاستای زیتی

کد خبر: ۷۰۰۹۱۷
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۷ 06 June 2017
تعداد بازدید : 553

 

مواد لازم:
یک بسته 450 گرمی از پاستای زیتی
680 گرم پنیر ریکوتا
پنیر موزارلای رنده شده 450 گرم
یک تخم‌مرغ زده شده
یک و نیم پیمانه سس اسپاگتی مورد علاقه خودتان
یک‌چهارم پیمانه پنیر پارمیزان رنده شده

 

بازدید 7570
زیتی نوعی پاستای ضخیم، اسپاگتی‌شکل و تو خالی است که شبیه به نی باریکی است که از ترکیب آرد گندم دوروم با آب تهیه می‌شود. دستور پخت این غذای خوشمزه که با زیتی و سس اسپاگتی و پنیر درست می‌شود در این ویدیو ببینید.
اشتراک گذاری