صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بازداشت ۳۰۰ نفر در یورش به منطقه الدراز بحرین

کد خبر: ۶۹۷۰۸۷
| |
3838 بازدید
بازداشت ۳۰۰ نفر در یورش به منطقه الدراز بحرینوزارت کشور بحرین اعلام کرد که در حمله به منطقه الدراز این کشور، بیش از 200 نفر بازداشت شده است.

به گزارش فارس به نقل از وبگاه خبری الوسط بحرین، وزارت کشور بحرین در دومین بیانیه‌ی خود در روز سه شنبه، از بازداشت 286 نفر در منطقه الدراز خبر داد.

وزارت کشور بحرین می‌گوید بیشتر بازداشت شدگان در منزل شیخ عیسی قاسم پنهان شده بودند و آن‌ها را تروریست نامید.

این ادعای بحرین در حالی مطرح می‌شود که شهروندان بحرین در دفاع و حمایت از آیت‌الله عیسی قاسم و جلوگیری از تعرض به ایشان اقدام به تشکیل حلقه انسانی در اطراف منزل ایشان کرده بودند.

وزارت کشور بحرین در بیانیه نخست خود که بعد از ظهر منتشر شد، از بازداشت 50 نفر از فدائیان و حامیان شیخ عیسی قاسم خبر داده بود.

افزون بر این تعداد بازداشتی، در یورش نظامیان آل خلیفه به زادگاه رهبر شیعیان بحرین، یک نفر به ضرب گلوله به شهادت رسید. اوضاع در این منطقه همچنان متشنج گزارش می‌شود.

دادگاه بحرین بعد از مدت‌ها تأخیر، روز یکشنبه این هفته جلسه محاکمه آیت‌الله قاسم را برگزار کرد و حکم به یک سال حبس تعلیقی و مصادره تمامی اموال وی داد.

پیش از این نیز، رژیم آل خلیفه تابعیت وی را به اتهام‌های واهی از قبیل پولشویی و اقدام علیه امنیت ملی سلب کرده کرده بود.
 
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات