کد خبر: ۶۸۸۳۷۹
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۷ 26 April 2017





مرغ را به شیوه های مختلفی می توان طبخ کرد و بدین ترتیب طمع های متفاوتی را تاجربه کرد. مرغ کنجدی یکی از این شیوه های پخت مرغ است و اگر سس عسل را به این مرغ بیافزایید، با طمع متفاوتی مواجه می شود. طرز تهیه این غذا را در «تابناک» فرا میگیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: