ته چین؛

دستور پخت مرغ کنجدی با سس عسل

کد خبر: ۶۸۸۳۷۹
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۷ 26 April 2017
تعداد بازدید : 641
 
پانصد گرم سینه مرغ
نمک و فلفل سیاه خورد شده تازه به مقدار لازم
دو سوم پیمانه آرد سوخاری
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
یک قاشق چای‌خوری سس فلفل
دو حبه سیر خورد شده
یک قاشق چای‌خوری زنجبیل رنده شده تازه
نصف پیمانه آب مرغ یا آب
یک سوم پیمانه سس سویا
یک سوم پیمانه عسل
یک چهارم پیمانه سرکه
یک چهارم پیمانه شکر قهوه‌ای
دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
دو قاشق غذاخوری آب
بازدید 10672
مرغ را به شیوه‌های مختلفی می توان طبخ کرد و بدین ترتیب طمع‌های متفاوتی را تجربه کرد. مرغ کنجدی یکی از این شیوه‌های پخت مرغ است و اگر سس عسل را به این مرغ بیافزایید، با طمع متفاوتی مواجه می‌شوید. طرز تهیه این غذا را در «تابناک» فرا میگیرید.
اشتراک گذاری