ته چین؛

طرز تهیه دسر پاولوا

کد خبر: ۶۸۶۹۰۶
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۶ 21 April 2017
تعداد بازدید : 204
 
شش عدد تخم مرغ
کرم تار تار
یک و نیم پیمانه شکر قنادی
خامه قنادی 300 میلی لیتر
کیوی به مقدار دلخواه
بلوبری به مقدار دلخواه
توت فرنگی به مقدار دلخواه
بازدید 5027
پاولوا یکی از دسرهای اقیانوسیه ای است که ترکیب متفاوتی با دسرهای مرسوم دارد. طرز تهیه این دسر را در «تابناک» فرا می گیرید.
اشتراک گذاری