ته چین؛

دستور پخت هَندپای سیب

کد خبر: ۶۷۵۶۳۱
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۱ 10 March 2017
تعداد بازدید : 28

مواد لازم:
خمیر پای به اندازه لازم
مواد لازم برای مخلوط تخم‌مرغ (اگ واش):
یک تخم‌مرغ
دو قاشق غذاخوری شیر
مواد لازم برای فیلینگ سیب:
دو قاشق غذاخوری کره
دو یا سه عدد سیب
یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک
یک چهارم لیوان شکر سفید
دو قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
یک و نیم قاشق چای‌خوری یا به مقدار دلخواه دارچین
یک یا دو قاشق غذاخوری آب در صورت نیاز

بازدید 3019
پای هَند یا پای برگردان که نوع کوچکتری از پای است. برای این پای از پرکن سیب استفاده شده اما شما می‌توانید از هر پرکنی که مایلید استفاده کنید. طرز تهیه این شیرینی را در «تابناک» فرابگیرید.
اشتراک گذاری