صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

توضیح درباره «پیدا شدن گور دسته‌جمعی در تبریز»

کد خبر: ۶۴۷۴۴۸
| |
20670 بازدید
فرماندار تبریز درباره تصاویر پخش شده در فضای مجازی مبنی بر پیدا شدن گور دسته‌جمعی در تبریز توضیحاتی را ارایه داد.

رحیم شهرتی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: در راستای توسعه شبکه فاضلاب تبریز همکاران شرکت آب‌وفاضلاب در کوچه پاسداران خیابان انقلاب در حال حفاری بودند که در این حین با استخوان‌هایی که شبیه باقی مانده اجساد انسان بود، مواجه شده و سریعاً قضیه را به پلیس گزارش کردند. پلیس نیز ضمن حضور در محل، موضوع را بررسی و نمونه‌برداری‌های لازم را انجام داده است.

شهرتی‌فر تأکید کرد: هماهنگی‌های لازم با دستگاه قضایی نیز انجام گرفته و دادستانی نیز خواستار بررسی بیشتر موضوع توسط پلیس شده است. مطمئناً به محض شفاف شدن قضیه اطلاع‌رسانی‌های لازم از سوی مسئولان مربوطه انجام خواهد شد.

وی با بیان این که اجساد پیدا شده شبیه گور دسته‌جمعی نیست، تصریح کرد: به نظر می‌رسد این اجساد مربوط به سالیان بسیار دور است.

فرماندار تبریز با اشاره به شایعات پخش شده در فضای مجازی خاطرنشان کرد: هنوز چیزی در این خصوص قطعی نیست و مردم به شایعه‌ها اعتنا نکنند.
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات