«هیلاری کلینتون» نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ضمن انتقاد از قطعنامه ضد اسرائیلی یونسکو در نفی ارتباط یهودیان با «مسجد الاقصی» بر حمایت از رژیم صهیونیستی در سازمان ملل مجددا تاکید کرد.
به گزارش فارس، «هیلاری کلینتون» نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از تلاش سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد (یونسکو) بخاطر تلاش برای تصویب قطعنامه ضد اسرائیلی انتقاد کرد.
در بیانیه منتشر شده از سوی ستاد انتخاباتی کلینتون آمده است: «دیدن اینکه کمیته میراث جهانی یونسکو قطعنامهای را درباره قدس که ارتباط عمیق یهودیان با این شهر و مکان مقدس (مسجد الاقصی) آن را نفی میکند، در نظر دارد، نامید کننده است.»
به نوشته وبگاه «جروزالم پست» کلینتون با ظالمانه خواندن جلسه هفته گذشته یونسکو که پیشنویس قطعنامه ضد اسرائیلی در آن تصویب شد، دوباره بر حمایتش از رژیم صهیونیستی در سازمان ملل تاکید کرد.