ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

الاهلی جباری را نمی خواهد/شماره 8 به استقلال باز می گردد؟

کد خبر: ۵۹۱۲۷۸
| |
5182 بازدید
|
۱
هافبک سابق استقلال در آستانه جدایی از تیم الاهلی قطر قرار گرفت.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم فوتبال الاهلی قطر در فصل گذشته مجتبی جباری و پژمان منتظری را در ترکیب خود داشت. با توجه به اینکه الاهلی با لوکا بوناچیچ سرمربی سابق سپاهان قراردادی دوساله بسته است، اخباری از جدایی جباری شنیده می‌شود.

امروز کانون هواداران تیم فوتبال الاهلی قطر از جدایی مجتبی جباری در چند روز آینده خبر داد. این منبع معتقد است که دو لژیونر الاهلی از این تیم خداحافظی می‌کنند که جباری یکی از آنها است.

جباری هنوز یک فصل دیگر با الاهلی قرارداد دارد و باشگاه قطری در حال مذاکره با او است تا با رضایت او قراردادش را فسخ کند.

گفته می شود شاید جباری با این فسخ قرارداد موافقت کند و راهی لیگ برتر شود و شاید هم این بازگشت منتهی به حضور دوباره وی در استقلال شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۳
جباری بی غیرت پول پرست جایی تو استقلال نداره
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
آخرین اخبار