میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پایتخت یمن و حجم تخریب حملات عربستان

تصاویر منتشرشده از پایتخت یمن، نشان‌دهنده حجم تخریب حملات هوایی عربستان به کشور همسایه خود است.
کد خبر: ۵۶۵۴۹۸
| |
12997 بازدید

حملات هوایی عربستان سعودی از آغاز سال جاری شروع شده و همه‌ نقاط در همه استان‌های یمن جز استان شرقی «حضرموت» همچنان ادامه دارد.

به گزارش فارس، صنعاء، پایتخت یمن از جمله استان‌هایی است که هدف شدیدترین حملات بوده است.

از طرف دیگر، کمیته‌های مردمی و ارتش یمن دیروز و امروز با ایجاد کمین‌هایی برای نیروهای ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان سعودی، موفق شدند این نیروها را از منطقه «نهم» در صنعا، عقب برانند.

خبرگزاری یمنی «خبر» با انتشار این خبر نوشت: 28 نفر از طرفداران عربستان سعودی در این کمین‌ها کشته شدند و شمار زیادی از نیروها به پایین کوه «الالتماس» واقع در حد فاصل نهم و الجوف عقب‌نشینی کردند.

بر اساس این گزارش، در این عملیات، 4 خودروی نظامی نیروهای ائتلاف که تلاش داشتند در نهم، پیشروی کنند، هدف قرار گرفتند و نابود شدند.


میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات