میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اوباما هم به جنجال اسکار وارد شد

باراک اوباما برای نخستین بار درباره موضوع تنوع نژادی در اسکار سخن گفت و از هالیوود خواست تا این سوال را از خود بپرسد : «آیا به همه فرصتی برابر داده شده است؟»
کد خبر: ۵۶۴۱۸۸
| |
7375 بازدید
رئیس جمهور آمریکا جنجال به پا شده درباره نامزدهای سفیدپوست اسکار را نمونه‌ای از موضوعی وسیع‌تر دانست و یادآور شد که صنعت فیلمسازی آمریکا با پشتیبانی از خلاقیت سیاه‌پوستان و دیگر اقلیت‌های نژادی می‌تواند سود زیادی نصیب خود کند.

به گزارش خبرآنلاین، او که در جمع خبرنگارها در کاخ سفید صحبت می‌کرد از کالیفرنیا به عنوان نمونه‌ای باورنکردنی از تنوع نژادی نام برد و این موضوع را نقطه قوت کالیفرنیا دانست.

اوباما در ادامه گفت : «هنگامی که همه فرصت بیان داستان خود را بیابند، این موضوع به بهتر شدن هنر و صنعت سرگرمی منجر خواهد شد و در این صورت همه خود را بخشی از یک خانواده آمریکایی می‌بینند. بنابراین من فکر می‌کنم که کل صنعت سینما باید دنبال استعدادها بگردد و به همه افراد فرصت بروز بدهد. این کاری است که همه صنایع باید انجام دهند. به نظر من بحث اسکار تنها نمونه‌ای از یک موضوع وسیع‌تر است. آیا ما اطمینان داریم که به همه فرصتی برابر داده شده است؟»

هیلاری کلینتون نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نیز چهارشنبه از تغییرات آکادمی علوم و هنرهای سینمایی در جهت ایجاد تنوع در میان اعضای آکادمی حمایت کرده بود.

در نقطه مقابل دونالد ترامپ نامزد جمهوری‌خواه ریاست جمهوری آمریکا بحث درباره عدم تنوع میان نامزدهای اسکار را موضوعی اندوهناک خوانده و پرسیده بود که چرا هیچ‌کس به جوایز بت که مخصوص سیاه‌پوستان است اعتراضی نمی‌کند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت