صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

اقدام غیراخلاقی با عروس و داماد

فردي که فيلم عروسي يکي از شهروندان را در شبکه هاي اجتماعي منتشر مي کرد در ياسوج شناسايي و دستگير شد
کد خبر: ۵۶۴۱۸۷
| |
63701 بازدید

در پی شکایت یکی از شهروندان مبنی بر اینکه فردی ناشناس در یکی از شبکه های اجتماعی عکس ها و فیلم عروسی وی را انتشار داده است، رسیدگی به موضوع و دستگیری متهم یا متهمان در دستور کار مأموران پلیس فتا قرار گرفت.

به گزارش خبرآنلاین، فردي که فيلم عروسي يکي از شهروندان را در شبکه هاي اجتماعي منتشر مي کرد در ياسوج شناسايي و دستگير شد.

سرهنگ سيد"قدرت اله موسوي اطهر" در تشريح جزئيات اين دستگيري اظهار داشت: در پي شکايت يکي از شهروندان مبني بر اينکه فردي ناشناس در يکي از شبکه هاي اجتماعي عکس ها و فيلم عروسي وي را انتشار داده است، رسيدگي به موضوع و دستگيري متهم يا متهمان در دستور كار مأموران پليس فتا قرار گرفت.

وي افزود: با انجام بررسي هاي فني و تحقيقات لازم توسط مأموران پليس فتا استان، متهم شناسايي و دستگير شد.

موسوي اطهر تصريح کرد: متهم در ابتدا منکر انجام بزه انتسابي بود ولي در مواجه با مدارك و مستندات به ارتكاب بزه اعتراف و انگيزه خود را از اين كار اختلافات شخصي با شاکي عنوان كرد.

رئيس پليس فتا استان کهگیلویه وبویراحمد در پايان گفت: متهم پس از تشکيل پرونده براي سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضائي شد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات