صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازداشت امدادگر ایرانی در مکه

کد خبر: ۵۳۴۶۹۱
| |
5897 بازدید

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر از بازداشت امدادگر ایرانی که مشغول مستندسازی و تهیه عکس از اجساد در مکه بود، خبر داد.

به گزارش ابتکار، سیدعلی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در خصوص بازداشت یکی از امدادگران ایرانی که مشغول تهیه عکس و فیلم از اجساد در مکه مکرمه بود، اظهار کرد: یکی از امدادگران ایرانی که به دلیل مستندسازی، از اجساد در مکه مکرمه، فیلم و عکس تهیه می‌کرد و هدفش کمک به شناسایی اجساد بوده توسط نیروی پلیس عربستان سعودی بازداشت شد و همچنین دوربین و عکس‌های وی ضبط شد.

 وی در ادامه با بیان این مطلب که هر شخصی که در مکه از اجساد فیلم و عکس تهیه می‌کرد، دوربین او را ضبط می‌کردند، افزود: علاوه بر این که امدادگر ایرانی بازداشت شد، دوربین مرکز پزشکی حج هم توسط مامورین پلیس سعودی ضبط شد. مرعشی تصریح کرد: در نهایت با تلاش مرکز پزشکی حج امدادگر ایرانی که بازداشت شده بود، آزاد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار