ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

توافق آمریکا و آلمان برای همکاری درباره ایران

خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت: آلمان و آمریکا با وجود بحران جدید جاسوسی میان دو کشور بر همکاری‌های دوجانبه خود در مساله هسته‌ای ایران تاکید کردند.
کد خبر: ۴۱۶۰۲۴
| |
11187 بازدید

خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت: آلمان و آمریکا با وجود بحران جدید جاسوسی میان دو کشور بر همکاری‌های دوجانبه خود در مساله هسته‌ای ایران تاکید کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز جان کری وزیر امور خارجه آمریکا و فرانک والتر اشتاینر وزیر امور خارجه آلمان روز یکشنبه پس از دیدار دوجانبه در وین در حاشیه مذاکرات ایران و 1+5 بار دیگر بر روابط آمریکا و آلمان به عنوان یک روابط استراتژیک تاکید کرد و با رد هرگونه سردی روابط پس از بحران جاسوسی میان دو کشور گفت: ما همکاری‌های سیاسی با یکدیگر داریم و دوستان بسیار خوبی هستیم.

همچنین وزیر امور خارجه آلمان با تاکید بر اینکه روابط دو کشور لازم و ضروری است گفت: آلمان و آمریکا برای حل درگیری‌ها در افغانستان، خاورمیانه و بن بست‌ هسته‌ای ایران همکاری می‌کنند.

وزرای خارجه آلمان و آمریکا پس از ورود به وین ظهر امروز یکشنبه به وقت اتریش با یکدیگر دیداری دو جانبه، درباره مساله هسته‌ای ایران و روند مذاکرات هسته‌ای داشتند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟