میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آیت الله سبحانی: وهابیون سواد قرآنی ندارند

آیت الله ˈجعفر سبحانیˈ از مراجع تقلید گفت: وهابیونی که به جرم شرک، مسلمانان را قلع و قمع می کنند، کوچکترین سواد قرآنی ندارند؛ زیرا همچون مشرکان با شنیدن کلمه ˈلااله الااللهˈ دل آشوب می شوند.
کد خبر: ۴۱۳۶۱۱
| |
4186 بازدید

آیت الله ˈجعفر سبحانیˈ از مراجع تقلید گفت: وهابیونی که به جرم شرک، مسلمانان را قلع و قمع می کنند، کوچکترین سواد قرآنی ندارند؛ زیرا همچون مشرکان با شنیدن کلمه ˈلااله الااللهˈ دل آشوب می شوند.

به گزارش مرکز خبر حوزه، این مرجع تقلید روز شنبه در درس تفسیر سوره ˈزمرˈ در مدرسه حجتیه قم اظهار داشت: خداوند در آیه پنجم سوره زمر به این مطلب اشاره می کند که مشرکان توان شنیدن کلمه ˈلا اله الاللهˈ را ندارند.

وی با اشاره به اینکه مشرکان اعتقادی به وحدت الله ندارند، افزود: خداوند یکی از نشانه ها را در این مطلب ذکر کرده است که مشرکان وقتی صحبت از وحدت الله به میان می آید، ناراحت و پریشان می شوند.

این مرجع تقلید تصریح کرد: یکی از نشانه های مشرکان دل آشوب شدن آنها از شنیدن لااله الاالله است، پس پاسخ ما به وهابیونی که به جرم شرک، مسلمانان را قلع و قمع می کنند این است که شما کوچکترین سواد قرآنی ندارید؛ زیرا قرآن مشرکان را با ویژگی های آنها معرفی می کند و این کدام مسلمانی است که از شنیدن لااله الاالله دل آشوب شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات