میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بشار اسد به حسن روحانی تبریک گفت

کد خبر: ۳۲۶۳۲۳
| |
10162 بازدید
بشار اسد در پیامی به حسن روحانی پیروزی وی در انتخابات ریاست جمهوری ایران را تبریک گفت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری سوری سانا، بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه در پیامی به حسن روحانی، رئیس جمهور منتخب ایران، پیروزی وی در انتخابات ریاست جمهوری را تبریک گفت.

رئیس جمهور سوریه در پیام تبریک خود به دکتر روحانی اعلام کرد: سوریه در ادامه روابط دوستانه خود با ایران مصمم است.

بشار اسد در ادامه بر گسترش همکارهای دوجانبه در همه زمینه ها و در راس آن مقابله با توطئه های دشمنان و تجاوز به حاکمیت ملی در منطقه تاکید کرد.

پیش از این وائل الحلقی، نخست وزیر سوریه نیز در پیامی جداگانه پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری ایران را به وی تبریک گفت.

بسیاری از روسا و مقامات بلندپایه کشورهای مختلف جهان از جمله روسیه، آلمان، بحرین، قطر و ... پیروزی حسن روحانی در این انتخابات را تبریک گفتند.

 دبیرکل حزب‌الله لبنان نیز صبح امروز در پیامی به حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور منتخب ایران، پیروزی وی را در انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت.

سید حسن نصر الله گفت: این حماسه سیاسی که با انتخاب مبارک شما به تحقق پیوست  آرزوها و امیدهای مردم ایران و همچنین تمامی دوستان و محبان و برادران شما در ملت‌های عربی و اسلامی و مستضعف را زنده کرد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت