صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جزئیات دیدار فدایی و زاکانی با آیةالله مصباح‌یزدی

آیت‌الله مصباح در جلسه با دو تن از نمایندگان کمیته 7+8، به این دو نماینده گفتند شما با کسانی که قرابت فکری ندارید، می‌نشیند و هم‌فکری می‌کنید و آنها را متقاعد می‌کنید چرا با دوستانتان در جبهه پایداری که قرابت فکری به شما دارند نمی‌نشینید و با آنها هم‌اندیشی نمی‌کنید.
کد خبر: ۱۹۸۳۲۰
| |
5851 بازدید

رئیس دفتر آیت الله مصباح یزدی درباره دیدار دونماینده جبهه متحد اصولگرایان(فدایی و زاکانی) با وی گفت: ایشان خودشان را سرباز رهبر معظم انقلاب اسلامی می‌دانند و بر همین اساس می‌گویند که به عنوان یک سرباز نمی‌توانند لیدر هیچ جریان و جبهه ای باشند.

حجت‌الاسلام حسین جلالی رئیس دفتر آیت الله مصباح یزدی در گفت‌وگو با «فارس» گفت: آیت‌الله مصباح در جلسه با دو تن از نمایندگان کمیته 7+8، به این دو نماینده گفتند شما با کسانی که قرابت فکری ندارید، می‌نشیند و هم‌فکری می‌کنید و آنها را متقاعد می‌کنید چرا با دوستانتان در جبهه پایداری که قرابت فکری به شما دارند نمی‌نشینید و با آنها هم‌اندیشی نمی‌کنید.

وی همچنین گفت که علامه مصباح یزدی به این دو نماینده کمیته 8+7توصیه کرده است که با اعضای جبهه پایداری جلسات بیشتری داشته باشند.

رئیس دفتر علامه مصباح یزدی در پایان گفت: آیت‌الله مصباح یزدی به جبهه پایداری مشورت می‌دهند و بارها اعلام کرده‌اند که از این جبهه حمایت‌ می‌کنند.

حجت‌الاسلام جلالی با بیان اینکه آیت‌الله مصباح یزدی خودشان را سرباز رهبر معظم انقلاب اسلامی می‌دانند و بر همین اساس می‌گویند که به عنوان یک سرباز نمی‌توانند لیدر هیچ جریان و جبهه باشند، اظهار داشت: مواضع و اظهارات آیت‌الله مصباح یزدی تنها از طریق پایگاه اطلاع رسانی‌ ایشان منتشر می‌شود.

وی افزود: علامه مصباح یزدی خود را عمار رهبر معظم انقلاب اسلامی می‌دانند و از همه جریان‌های سیاسی می‌خواهند که به تکلیف خود عمل کرده و سعی کنند با پایبندی به اصول و ارزش‌های دینی به تقویت و کارآمدی نظام بیافزایند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟